Rull ut den røde løperen, nå kommer jula! Julebord med rødt som hovedfarge er tradisjonsrikt, stemningsfullt og vakkert, og et klassisk, hvitt servise danner den beste basen. Du finner både dukene, serviset og de røde detaljene hos oss – velkommen innom!

julebord

Servise i 8 deler med hvit m/sølvkant – 299,-

Et hvitt middagsservise er et perfekt utgangspunkt, uansett hvilke farger du vil dekke bordet med. Hos Europris finner du et nydelig, klassisk middagsservise i høybrent feltspatporselen med sølvkant. Settet består av fire flate og fire dype tallerkener. Lekkert til julens beste måltider!

julebord

Er du lei av å stryke duker, og av å måtte vaske dukene for den minste lille flekk? Superduken er utrolig lettstelt: Den trenger ikke strykes, og i tillegg er den vannavstøtende, slik at du kan rekke å tørke av sølet før det trekker ned. Vær oppmerksom på at søl generelt bør tørkes av så fort som mulig for å unngå merker i bordplaten. Duken kan vaskes i vaskemaskin, og er elegant til alle anledninger. Pris fra 79,90

julebord

Røde kubbelys 6-pk, 59,90. 

Røde lys hører jula til, enten du foretrekker kubbelys, telys eller de høye, smale. Pass også på at du har matchende servietter – hos Europris har vi noen for enhver smak! Og så er det alle detaljene som løfter borddekkingen til nye høyder: lekre lysestaker, granbar, glitrende perlebånd, røde blomster…Kom og finn dine favoritter!

Og hvorfor ikke la julenissens reinsdyr foreta en mellomlanding på bordet ditt, til glede for store og små gjester?

Telys, 20 pk – 29,90

 Bestikksett, 24 deler Rustfritt stål , 299,-

Vinglass 6 pk, 139