Når duften av julebakst smyger seg gjennom rommene, får du julestemningen med på kjøpet.
Har du planene klare for årets bakst? Om du MÅ ha 7 slag eller greier deg med 2, er smak og behag.Uansett mengde skaper julebaksten stemning og forventninger hos små og store, og har du noen små hjelpere, har vi det barnevennlige bakerutstyret!

Julekaker

Med et bakesett i fire deler for barn er husets yngste klar for juleforberedelsene. Forkle, bakelue, grytekluter og en kjekk pose til pepperkakeformene – alt med de samme koselige julehjertene. Nostalgisk og nydelig!

julekaker

Vi har alt du trenger til baksten! Humoristiske og retro kakebokser og glass, søte pepperkakerformer, bakematte, barnekjevle og slikkepotter med glade julemotiver – og orker du ikke lage alt snopet selv, har vi mye søtt og godt også.

Julekaker

Hvilke 7 slag som skal fylle boksene til jul, varierer fra landsdel til landsdel og fra hus til hus. Men mye er felles. Her er en klassikerliste som nok fremkaller vann i munnen og gode minner hos de fleste:

Pepperkaker

Ingen jul uten pepperkaker og når den nydelige duften av nystekte pepperkaker brer seg i huset, kommer julestemningen smygende.

Berlinerkranser

Berlinerkranser er en av de gode julekakene.

Krumkaker

Den sprøe julekaken som er perfekt til juledesserten.

Sirupssnipper

Sirupssnipper er en av kakeslagene som er blant de 7 til jul.

Sandkaker

Sandkaker er en av de gamle julekakene. Meierismøret er en av hovedingrediensene og er med på å gi kakene den karakteristiske smaken sammen med mandlene.

Kakemenn

Hvite kakemenn og koner er morsomme kaker å bake til jul sammen med barna.

Havremakroner

Havremakroner er en av de nye kakene som mange baker til jul.

 

Julekaker

Få julestemning på kjøkkenet!

1) Bakesett i fire deler til barn kr. 119,- 2) Kakebokser fra kr. 39,90 3) Kjøkkenmaskin 600W Tristar kr. 599,- 4) Kjøkkenhåndkle 2 pk. 50×70 cm. kr. 49,90 5) Bakematte i silikon 50×60 cm. kr. 199,- 6) Slikkepott med julemotiv kr. 24,90


Har du alt klart til første søndag i advent? Vi har mange fine adventsstaker og lilla lys.
Klikk her for å se det store utvalget!

Julekaker

Kubbelys med tall, 69,90

Adventstake, 169 kr

Lysfat med speil, 239 kr