Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt! Vil du gjøre dette til en stilfull festkveld med hvite duker og høye glass? Vi gir deg tipsene til et strålende nyttårsbord i hvitt og sølv!

nyttårsbord

Servise i 8 deler med hvit m/sølvkant – 299,-

Et klassisk, lekkert servise i hvitt og sølv er et perfekt utgangspunkt for et festbord! Dette serviset kan pyntes opp og ned, og er nydelig til hvit duk og sølvfarget bestikk og bordpynt. Legg merke til den stilige kurvertpynten – metallisk juletrepynt og bestikk i skjønn forening.

Champagneglass 4-PK

Ingen nyttårsbord uten høye, slanke champagneglass! Vi selger dem i pakker på 4, og med våre priser har du råd til flere pakker. Sørg også for å ha vann- og vinglass nok til alle gjestene – nyttårsaften er lang og et nytt år er verdt mang en skål!

nytt2

Levende lys på bordet er et must! Det er stilig å kombinere høye og lave lys, vi har staker til lys av alle slag. Til et bord med sølvdetaljer er disse snøkrystall-formede telysestakene lekre. Julenissens hvite reinsdyr kan også få ta seg en velfortjent hvil på det hvite festbordet.

nyttårsbord

Glassvase diamond 19,5×35 cm kr 199,-

Blomster på bordet blir sjelden feil, og med en høy glassvase skaper du dybde og nivåforskjell på bordet. Kompletter med andre dekorelementer i glass og metall som spiller på lag med resten av oppdekningen. Snart har du et stilig bord som matcher feststemte gjester perfekt!

Servise – kr 299,-

Vannglass – kr 79,90,-

Vinglass 6 pk, kr 139